20ste Fietszoektocht van Natuurpunt Moervaart-Zuidlede

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Mogelijk is deze activiteit al gestart. Neem contact op met de organisator voor meer informatie.

Juli, augustus en september 2019

Lees meer

Fietszoektocht van Natuurpunt Moervaart-Zuidlede.

Natuurpunt afdeling Moervaart-Zuidlede richt voor de 20ste keer een fietszoektocht in. Deze loopt van begin juli 2019 tot en met 22 september 2019. Het is prettig fietsen door de natuur, onderweg kan je zoeken naar antwoorden op 20-tal vragen, 10 foto's en met 1 algemene vraag kan je extra punten verdienen.

Deelnameformulieren zijn te koop op diverse plaatsen, raadpleeg onze website www.heidebos.be, www.heidebos.be/verkooppunten of mail naar vanackernorbert@gmail.com.

Antwoordformulieren dienen uiterlijk op zondag 22 september binnen te zijn om 20.00h op adres: Norbert Van Acker, Persijzerstraat 23, 9080 Zaffelare. Enkel de origineel genummerde antwoordformulieren met rode stempel die duidelijk zijn ingevuld zijn geldig.

De prijsuitreiking vindt plaats op vrijdag 18 oktober om 20.00h in het Woon- en Zorgcentrum Sint-Vincentius, Kan.P.J.Triestlaan 4 te Zaffelare. Op het programma staan een natuurreportage met spreker of natuurfilmpje, een pauze, een presentatie met de correcte antwoorden, prijsuitreiking en aansluitende gelegenheid tot napraten.

Een gouden raad: begin er op tijd aan, zodoende heb je nog de tijd om de tocht een tweede maal te doen en kan je gemakkelijker de ontbrekende antwoorden terugvinden. We kozen voor een tocht langs landelijke en fietsvriendelijke wegen. De plaatsen waar verkeersdrukke wegen moeten gekruist worden zijn aangeduid met “voorzichtig”. Elke deelnemer wordt geacht zich aan de verkeersregels te houden en zo te zorgen voor de eigen veiligheid.

We wensen jullie alvast veel fietsplezier!

7 verschillende startplaatsen
Dam
9180 Moerbeke-Waas
van 01/07/19 tot 22/09/19
Natuurpunt Moervaart-Zuidlede
vanackernorbert@gmail.com
09 355 86 67
www.natuurpunt.be/agenda/20ste-fietsz...