Boottochten in de Gentse binnenstad

Geschiedenis

Op de Gentse binnenwateren worden verschillende klassieke en thematische boottochten georganiseerd. Maak kennis met de mooiste plekjes van Gent en met de rijke geschiedenis van de Keizer Karelstad. Lees meer

REDERIJ DE GENTENAER
Klassieke en thematische boottochten in de binnenstad, maar ook uitgebreide dagprogramma's voor groepen. Zelfs een chocoladearrangement behoort tot de mogelijkheden.
Aanlegsteiger: Groentenmarkt / Vleeshuisbrug, 9000 Gent (aan 't Dreupelkot & Het Waterhuis aan de Bierkant)

GENT WATERTOERIST
Een historische rondvaart, een ontspannen glaasje op de champagne-boot of spetterende ambiance op de partyboot, het is allemaal mogelijk. Groepen kunnen een boottocht combineren met een rondleiding of zelfs met een ritje in een oude tram uit 1971.
Een overzicht van het aanbod vind je op de website: www.gent-watertoerist.be/.

DE BOOTJES VAN GENT
De Bootjes van Gent laten je kennismaken met het historische centrum. Themarondvaarten bieden je een inzicht in de eeuwenoude folklore van de stad. Groepen kunnen verwend worden op een lekkere boot-maaltijd.
Meer info: www.debootjesvangent.be/.

BOAT IN GENT
Historische rondvaarten en thematochten. Gloednieuw is de natuurexploratie: kom alles te weten over de fauna en flora van de plaatselijke biotoop. Perfect te combineren met een picknick.
De kapitein is tevens jouw gids, tijdens de boottocht wil de stuurman maar al te graag zijn kennis delen met zijn passagiers, en dit in verschillende talen.
Alle info vindt u op www.boatingent.be/.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Aanlegsteiger Rederij De Gentenaer
Vleeshuisbrug
9000 Gent
zo, za van 11:00 tot 16:00 (niet op ma, di, woe, do, vrij)
rederij De Gentenaer
info@rederijdegentenaer.be
+32 473 481036
www.rederijdegentenaer.be