Cath Luyten, Jean Paul Van Bendegem, Jan Swerts en Linde Merckpoel - Silence, please!

Zingeving, filosofie en religie

Het thema ‘stilte’ houdt veel mensen bezig in deze haastige tijden. Waar en wanneer komen mensen nog tot rust, hoe ervaren we de druk van continu bereikbaar te moeten zijn, hoe lang duurt het voor u ’s ochtends online gaat? Lees meer

Begin 2019 wordt hierover een grootschalig onderzoek gedaan bij duizend Vlamingen. De resultaten van dit onderzoek vormen de gespreksstof tijdens Silence, Please! De voorstelling is een zoektocht naar stilteplekken, zowel naar de innerlijke als de fysieke.

Naar aanleiding van de theatertournee schrijft Cath Luyten een boek rond het thema stilte en luwte. Zij is vooral bekend van de tv-programma’s Vandaag over een jaar, De kazakkendraaiers en Vlaanderen vakantieland.

Wiskundige en filosoof Jean Paul Van Bendegem stond vorig seizoen op ons podium met Sherlock Holmes. Linde Merckpoel is vooral bekend van haar stem op Studio Brussel. Pianist Jan Swerts speelde met zijn album Anatomie van de melancholie al in Herentals. Hij maakt mooie, minimalistische pianomuziek.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CC 't Schaliken
Grote Markt 35
2200 Herentals
zaterdag 15 februari 2020 van 20:00 tot 22:00
CC 't Schaliken
€ 18,0
tickets.cultuurcentrum@herentals.be
014-21 90 88
apps.ticketmatic.com/widgets/cc_t_sch...
www.schaliken.be