Falun Dafa - Gratis lessen - Leuven

Gezondheid en zorg

Mogelijk is deze activiteit al gestart. Neem contact op met de organisator voor meer informatie.

Falun Dafa is een oefenmethode die een betere gezondheid en innerlijke rust gebracht heeft aan miljoenen mensen wereldwijd. Wij noemen het een cultivatiewijze of cultivatiepraktijk: "cultivatie" verwijst naar de verbetering van iemands geest en hart door het naleven van de universele principes gebaseerd op waarachtigheid, mededogen en verdraagzaamheid; "praktijk" betekent het doen van oefeningen. Lees meer

Falun Dafa leren is gemakkelijk. De praktijk is eenvoudig, krachtig en geheel gratis. De hoofd principes van Falun Dafa worden in hun totaliteit uitgelegd in het boek Zhuan Falun, en in de tekst voor beginners, Falun Gong, allebei geschreven door de stichter van Falun Dafa, Dhr. Li Hongzhi.

Essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie, die je snel en gemakkelijk kan leren op eender welke van de duizenden oefenplaatsen over de wereld. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je iedere zondag van 10u30 tot 12u00 terecht in het Donatuspark te Leuven. Iedereen is hartelijk welkom om mee te doen!

Voor meer info: Chaorong: 0487/280.724 of chaorong@fldf.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

vzw Falun Gong
Toon kaart Sint Donatuspark (stadspark)
Tiensestraat
3000 Leuven
Van 14 januari 2018 tot 29 december 2019 (zo van 10:30 tot 12:00)
vzw Falun Gong
gratis
chaorong@fldf.be
0487/280.724
nl.falundafa.org/contact_belgie.html
nl.falundafa.org/index.html