Grootouders en kleinkinderen: thema dierenverhalen (vanaf 4j+) GEANNULEERD WEGENS CORONAMAATREGELEN, NIEUWE DATUM VOLGT LATER

Lees meer

Ga je mee, verhalen beluisteren op de Heide? Je hoort het spannende verhaal van boswachter Jef en boze heksen Calluna en Erica. Of je hoort hoe de valse wolfspin de mestkever probeerde te bedotten. Vertellers van De Vroente nemen je mee in een spannende verhalenwereld op de Kalmthoutse Heide. Speciaal voor grootouders en kleinkinderen (vanaf 4 jaar) worden spannende verhalen verteld door vertellers in kostuum en met kamishibai-kleurplaten.
Je start in je gezinsbubbel van 4 personen (12 jaar of ouder) of meer dan 4 personen (indien er deelnemers zijn jonger dan 12) voor een wandelparcours. Onderweg ontmoet je diverse verhalenvertellers.
Er is plaats voor 10 bubbels dus snel inschrijven is de boodschap. Noteer bij de inschrijving slechts 1 persoon van de bubbel (= max.5 personen). Stipt op tijd komen is ook heel belangrijk omdat elke gezinsbubbel een afzonderlijk vertrekuur krijgt toegewezen.
De Vroente – Putsesteenweg 129 – 2920 Kalmthout
Vertrekken kan van 14.00 tot 15.30 u. Een wandelparcours met verhalen duurt een uur. Stipt arriveren op het uur dat aan je bubbel wordt toegewezen is een must.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Vroente, Vlaams Kennis -en Vormingscentrum voor Natuur en Milieu
Putsesteenweg 129
2920 Kalmthout
donderdag 8 april 2021 van 14:00 tot 16:30
De Vroente, Vlaams Kennis -en Vormingscentrum voor Natuur en Milieu
gratis
my.adpro.be/inschrijving.php?o=vr_res...