Introductie verbinden met kinderen

Opvoeding

Wil je graag meer harmonie ervaren in je gezin? Zou je graag evolueren van conflict naar een warm samenzijn met je kind? In deze introductieworkshop laat ik je kennismaken hoe verbindende communicatie kan bijdragen aan de relatie met je kind. Verbindende communicatie toont ons de weg hoe we verbinding en samenwerking kunnen creëren die gebaseerd is op intrinsieke motivatie van zowel ouder als kind. Verbindende of geweldloze communicatie is ontwikkeld door Marshall Rosenberg.
Bij verbindende communicatie vertrek je van wat erin jezelf leeft en wat er leeft bij je kind. Vervolgens kijk je hoe de behoeften van beide met elkaar verbonden kunnen worden zodat dit het leven van jouw en je kind verrijkt. Zelf ervaar ik reeds vele jaren hoe verbindende communicatie een krachtige manier is om de band met kinderen te versterken, om respectvol te gaan staan voor mijn eigen behoeften en om echt rekening te houden met kinderen zonder over me heen te laten lopen.
In deze workshop zetten we de eerste stappen om wat er belangrijk is voor mij te communiceren zonder te dreigen, te belonen of te straffen. En luisteren we naar wat het kind ECHT wil zeggen, ongeacht de manier waarop het dit communiceert.
We gaan concreet aan de slag met eigen ervaringen.
Voor iedereen die met kinderen leeft of werkt.
trainer: Stijn De Neve Lees meer

Stijn van Kind in Vertrouwen geeft ook andere workshops en trainingen om met verbinding en vertrouwen met kinderen en jongeren om te gaan.

Bij Kind in Vertrouwen kan je tevens terecht voor:
- spelcounseling voor kinderen met een sociaal-emotioneel probleem
- ouderbegeleiding
- gezinsbegeleiding
- empathische begeleiding voor jongeren

Meer info op: www.kindinvertrouwen.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Kind in Vertrouwen
Edegemsestraat 55
2640 Mortsel
dinsdag 7 januari 2020 van 19:30 tot 22:00
Kind in Vertrouwen
€ 30,0
www.kindinvertrouwen.be/#introductie-...
0494 33 16 67
www.kindinvertrouwen.be