Klassiek Ballet - Jeugd en volwassenen dansschool Marlynes Mechelen

Moderne dans

Mogelijk is deze activiteit al gestart. Neem contact op met de organisator voor meer informatie.

Klassiek ballet is de basis van alle dansstijlen. De bewegingen bestaan uit verbindingen tussen vaste posities, richtingen en lichaamsverhoudingen en deze worden uitgevoerd vanuit een goede lichaamscontrole. Er wordt tijdens de lessen gewerkt aan techniek, houding, lenigheid en combinatie van bewegingen. Vanaf 12 jaar krijgen de kinderen ook de kans om de technieken van pointes te leren. Lees meer

Dansstudio Marlynes, een dansschool uit Mechelen, biedt voor kinderen (vanaf 2,5 jaar) en volwassenen verscheidene danslessen en expressielessen aan. Buikdans, klassiek ballet, tapdans, Ierse dans, lyrical hip hop, clipdance, kleuterballet, jazz, breakdance, drama, musical en NIEUW: Peuterles. Iedereen is welkom en kan een GRATIS proefles volgen!

"Dansstudio Marlynes" opende haar deuren in september 1994 en groeide uit tot een dans- en musicalstudio waar je naar hartenlust kan zingen, dansen en acteren. Deze dansschool uit Mechelen, o.l.v. Annemie Thijs, biedt een ruim aanbod aan acteer-, zang- en danslessen voor kinderen vanaf 2,5 jaar, jongeren en volwassenen.

Dansstudio Marlynes is aangesloten bij de Mechelse Cultuur- en Sportraad van Mechelen.

Sinds 1998 heeft deze Mechelse dansschool zich gespecialiseerd in Ierse dans. Naast wedstrijden op Europees en wereldniveau, wordt er werk gemaakt van showdans zoals te zien in "Riverdance " en "Lord of the Dance".
Dansstudio Marlynes heeft een aanbod aan verschillende dans en expressiestijlen en dit in verschillende niveau's. Voor meer info kan je terecht op onze website: www.dansstudiomarlynes.be

Annemie Thijs
Toon kaart Dansstudio Marlynes
Guido Gezellelaan 10a
2800 Mechelen
van 01/09/18 tot 15/06/19
Dansstudio Marlynes
€ 70,0
dansstudiomarlynes@hotmail.com
www.dansstudiomarlynes.be