KlimaatWorkshop Klimaatcontact

Milieu en natuur

Deze klimaatworkshop van 6 sessies van ongeveer 2 uur per sessie gaat over onze relatie met het klimaat. Lees meer

Ze vallen steeds op woensdagavond en starten 18 maart en eindigen 17 juni.

Waarom zou je willen deelnemen?
Omdat ik er zeker van ben dat al dat gedoe over het klimaat jou ook raakt. Maar tegelijkertijd weten we er niet goed mee om te gaan. Erover praten is moeilijk en al zeker als we in de buurt komen van wat we al dan niet kunnen doen. We voelen ons vaak in een spreidstand staan. Aan de ene kant weten we wat we "beter" zouden doen en aan de ander kant staat het gedrag. En daartussen zit zoveel dat zorgt dat deze twee - (ge)weten en gedrag - niet overeenkomen. En dat geeft ons een erg vervelend gevoel.
Deze workshop van klimaatcontact nodigt je uit om hierover te praten. We proberen een veilige plek te bieden, waar we met maximum 8 personen open praten over deze spreidstand. Een combinatie van informatie, spelen, kringgesprekken en reflecties zorgt dat we ons gaandeweg beter zullen voelen t.a.v. dat probleem "het klimaat".

Het is de bedoeling zaadjes te planten. Elkaar te inspireren en te helpen. Dit op een ontspannen manier bij me thuis. We zullen luisteren en vertellen, lachen en misschien ook wel een traantje laten. Maar ik verzeker u, er zal veel begrip zijn.

Op het einde van de 6 sessies zal je beter inzicht hebben over hoe jouw leven(stijl) impact heeft op het klimaat en wat de effectiefste manieren zijn om daar iets aan te doen. Door het groepsdynamisch proces zal je inzicht krijgen welke zaken er jou weerhouden om stappen te zetten om die spanning op te heffen tussen jouw gedrag en (ge)weten. Zo zal je jezelf mogelijks meer ontspannen voelen en aan de slag gaan en zodoende een inspiratiebron zijn voor anderen.

Inschrijving via onderstaande link. Je wordt verwacht alle 6 sessies te komen. Het is 60 euro voor alles, incl een boek en werkboek. Er is ook een sociaal tarief en een steuntarief.
Deel het met anderen die misschien ook interesse hebben. En hopelijk tot de 18de of een andere reeks.

link website:
https://klimaatcontact.be/inschrijven-workshopreeks/
Link Facebook evenement:
https://www.facebook.com/events/541064733430443/
Meer info over klimaatcontact
https://klimaatcontact.be/

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Huize Simon
rijmsdam 1
9000 Gent
Van wo 18 maart 2020 00:00 tot wo 17 juni 2020 23:59
€ 60,0
klimaatcontact.be/inschrijven-worksho...
klimaatcontact.be/inschrijven-worksho...