Kunstlab - Ouder en kind - Creative duo jam - ARTKOM

Creativiteit

Wil jij graag kunstenaar worden? Of ben je zelf al een beetje een kunstenaar? Kom samen met je mama of papa naar het Kunstlab en maak onder begeleiding van een echte kunstenaar samen een uniek kunstwerk.  Lees meer

We hebben een heus atelier in onze kloostergangen gebouwd, waar je kan schilderen, boetseren, knippen, plakken, drukken en zo veel meer. Je kan hier speciale technieken leren die kunstenaars gebruiken om een kunstwerk te maken. Samen met een echte kunstenaar gaan we aan het werk en leren we nieuwe dingen die je thuis of in school nog niet gedaan hebt. 

Onder begeleiding van beeldend kunstenares Nicky Myny worden jullie ondergedompeld in deze bijzondere ateliersessie. Samen verkennen we op een spontane manier de verschillende teken- en schildermaterialen aanwezig en ontdekken we de wondere wereld van kleuren en texturen op schildersdoek. We focussen ons niet op het resultaat, wél belangrijk is de ervaring van het proces op doek dat jullie samen delen.

Voorafgaande kennis of schildervaardigheid is absoluut niet vereist want alles wat op het doek voor jullie komt, ontstaat vanuit jullie eigen intuïtie en verbeelding. De mens staat centraal en niet de techniek. Laat je dus samen op sleeptouw nemen en ga naar huis met jullie gecreëerde meesterwerk onder de arm! Kortom: een staaltje verbondenheid door creativiteit dat vereeuwigd wordt op een schildersdoek.


 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Kloostergangen
Gasthuisstraat 22
3200 Aarschot
zondag 23 mei 2021 van 14:00 tot 16:00
CC Het Gasthuis
€ 10,0