kunstroute Natura Inspiratus

Beeldhouwkunst

Fotografie

Grafiek

Installatiekunst

Schilderkunst

Erfgoed

Creativiteit

Kunst en kunsteducatie

Atletiek, wandelen en fietsen

Meerdere kunstvormen

Al wandelend genieten van kunst, met een woordje uitleg. Aansluitend wordt de deelnemers een drankje aangeboden op het terras van de Oranjerie.    Een verrassend kunstenparcours doorheen het park en serres van Plantentuin Meise.In de Plantentuin Meise leidt een kunstroute je langs een 100-tal kunstwerken van 18 kunstenaars... Lees meer

Al wandelend genieten van kunst, met een woordje uitleg. Aansluitend wordt de deelnemers een drankje aangeboden op het terras van de Oranjerie. 

 


Een verrassend kunstenparcours doorheen het park en serres van Plantentuin Meise.

In de Plantentuin Meise leidt een kunstroute je langs een 100-tal kunstwerken van 18 kunstenaars. Deze route maakt deel uit van een groter evenement van FedOS vzw, die enerzijds een platform biedt aan 50+ - kunstenaars, maar anderzijds ook het talent van diverse groepen in onze samenleving in de kijker zet. De gegidste wandeling spits zich toe op de kunstroute in het park en serres. Al wandelend  ontdek je kunst in diverse stijlen en materialen. Rudy Blauwbloeme, directeur FedOS en initiatiefnemer van de expo, zorgt voor duiding bij het werk. De invalshoek voor deze kunstwandeling is 'natuurlijke grondstoffen en de natuurelementen'. Klei, porselein, hout en ijzererts worden door licht, vuur en water gekneed tot originele creaties.
De wandeling is ca. 6 km lang, en eindigt aan de Oranjerie. Op het terras met weids uitzicht over park en vijvers worden de deelnemers een drankje getrakteerd.


13.00 - 13.30u: tijdsslot toegang; 400m wandelen tot het kasteel (startpunt)
13.30 - 15.30u: gegidste rondleiding (incl. brochure en plannetje)
15:30 - 16.00u: aangeboden drankje in de Oranjerie 
16.00 - ...        : vrij bezoek aan de kunstwedstrijd in het kasteel 

Plantentuin Meise
Nieuwelaan 38
1860 Meise
di 01/09/20 om 13:30
cultuurpauze.be
€ 15,0
www.cultuurpauze.be/programma/kunstro...
info@cultuurpauze.be
www.cultuurpauze.be/programma/kunstro...