mindfulness - gratis kennismaking

Gezondheid en zorg

Kom gratis en vrijblijvend kennis maken met mindfulness! We praten over wat het is en niet is en we beoefenen het samen onder de begeleiding van een gecertificeerd boeddhistische mindfulness trainer.We laten je kennis maken met de specifieke breathworks benadering tot mindfulness bij ziekte en pijn - en we exploreren onze benadering bij stress.Wel even inschrijven voor Lees meer

Mindfulness is een toestand waarin je met aandacht aanwezig bent in de gevoelde ervaring van het huidige moment. Je merkt duidelijk gedachten, fysieke ervaringen, emoties en gebeurtenissen op zonder te reageren volgens vaste gewoontes of op een automatische manier. Dit betekent dat je keuzes kan maken over hoe je met de dingen omgaat en een rijk en vervullend leven kan leiden, ook al ervaar je moeilijke omstandigheden.

Breathworks.be biedt mindfulness trainingen aan. Een kennismakingsmoment is ideale manier op kennis te maken met mindfulness en met de specifieke Breathworks benadering tot mindfulness bij ziekte, pijn en stress.

Breathworks biedt cursussen die specifiek gericht zijn op mensen met een chronische ziekte of pijn - de cursus 'gelukkig leven met ziekte en pijn'.
Breathworks biedt ook cursussen voor mensen die te kampen hebben met allerlei vormen van stress - de cursus 'gelukkig leven met stress'.

Yvon Steenbergen
Toon kaart Frederick Burvenichstraat
162
9000 Gent
vrijdag 24 april 2020 van 16:00 tot 18:00
Breathworks mindfulness centrum Gent
gratis
www.mindfulnesscentrum.gent
info@breathworks.be
0484967910
mindfulness.breathworks.be/activiteit...