Modern-Hedendaggs - dansschool Marlynes Mechelen

Moderne dans

Mogelijk is deze activiteit al gestart. Neem contact op met de organisator voor meer informatie.

Bij Hedendaags wordt er gewerkt vanuit het 'centrum' van het lichaam en van hieruit worden de dansbewegingen beheerst. Deze dansstijl is zeer goed voor de dansbeleving, expressie en de technische aspecten van dans. Hedendaagse dans is abstracter dan andere stijlen en is vrijer wat principes en technieken betreft. Individuele expressie is hier zeer belangrijk. Lees meer

Bij moderne dans dient het lichaam als expressie en communicatiemiddel. De emoties en psychologie van de danser worden belangrijk voor de wijze waarop het lichaam beweegt en zich uit. Modern ballet is de techniek van klassiek ballet met nadruk op de uiting van gevoelens.


Dansstudio Marlynes, een dansschool uit Mechelen, biedt voor kinderen (vanaf 2,5 jaar) en volwassenen verscheidene danslessen en expressielessen aan. Buikdans, klassiek ballet, tapdans, Ierse dans, lyrical hip hop, clipdance, kleuterballet, jazz, breakdance, drama, musical en NIEUW: Peuterles. Iedereen is welkom en kan een GRATIS proefles volgen!

"Dansstudio Marlynes" opende haar deuren in september 1994 en groeide uit tot een dans- en musicalstudio waar je naar hartenlust kan zingen, dansen en acteren. Deze dansschool uit Mechelen, o.l.v. Annemie Thijs, biedt een ruim aanbod aan acteer-, zang- en danslessen voor kinderen vanaf 2,5 jaar, jongeren en volwassenen.

Dansstudio Marlynes is aangesloten bij de Mechelse Cultuur- en Sportraad van Mechelen.

Sinds 1998 heeft deze Mechelse dansschool zich gespecialiseerd in Ierse dans. Naast wedstrijden op Europees en wereldniveau, wordt er werk gemaakt van showdans zoals te zien in "Riverdance " en "Lord of the Dance".
Dansstudio Marlynes heeft een aanbod aan verschillende dans en expressiestijlen en dit in verschillende niveau's. Voor meer info kan je terecht op onze website: www.dansstudiomarlynes.be

Annemie Thijs
Toon kaart Dansstudio Marlynes
Guido Gezellelaan 10a
2800 Mechelen
van 01/09/18 tot 15/06/19
Dansstudio Marlynes
€ 70,0
dansstudiomarlynes@hotmail.com
www.dansstudiomarlynes.be