Natuurburen

Zondag 20 oktober | Natuurburen: snoeien in Hochter Bampd | Lanaken
Doe eens iets anders op zondagmiddag. Vind jij de natuur in je buurt belangrijk? Word dan onze natuurbuur & kom 1 uurtje in natuurgebied Hochter Bampd helpen met heerlijk werken in de natuur. Je wordt rondgeleid door de plaatselijke conservator in het gebied. Daarna steek je samen met anderen de handen uit de mouwen om de wilgenopslag te snoeien. We sluiten af met een hapje en drankje. Vergeet je laarzen en werkhandschoenen niet.
Afspraak: 14 uur, parking kruising Kupweg en Geulerweg, Neerharen, Lanaken
Meer info: Marjolijn Heuvelman, conservator.hochterbampdherbricht@limburgs-landschap.be of 011 53 02 51 Lees meer

Zaterdag 26 oktober | Natuurburen in Tösch-Langeren | Maaseik
Doe eens iets anders op zaterdagmiddag. Vind jij de natuur in je buurt belangrijk? Word dan onze natuurbuur & kom 1 uurtje in natuurgebied Tösch-Langeren helpen met heerlijk werken in de natuur. Je wordt rondgeleid door de plaatselijke conservator in het gebied. Daarna steek je samen met anderen de handen uit de mouwen om exoten te verwijderen in het gebied. We sluiten af met een hapje en drankje. Vergeet je laarzen en werkhandschoenen niet.
Afspraak: 14u, parking Moskou, nabij Grotlaan 208 in Neeroeteren, Maaseik.. Laarzen en werkhandschoenen zijn aan te raden.
Meer info: Francis Telen, info@limburgs-landschap.be, 011 53 02 51

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Lanaken
Kerkplein
3620 Lanaken
Van zo 20 oktober 2019 13:00 tot za 26 oktober 2019 17:00
Limburgs Landschap vzw