ONLINE: 21 Dagen Sacrale Stilte Meditaties

Zingeving, filosofie en religie

Zakken in Zijn.. Stilte beleven. Het is een zegen! Lees meer

Dankzij deze intuïtief geleide meditaties, met aaneensluitend een tiental minuutjes Stilte, ga je ervaren hoe je, mits het liefdevol erkennen van soms ‘wilde golven’ aan de oppervlakte, zachtjes doorheen verschillende lagen zakt en steeds meer voeling krijgt met de bodem van je wezen (zoals de bodem van de oceaan, waar alles rustig en vredig is). Je komt tot rust en ervaart steeds meer de heelheid en compleetheid van je wezen. Vanuit deze stille, open, alles omarmende ruimte is het leven bijzonder interessant. Woorden schieten tekort. Het is de Stilte die toegang biedt tot jouw ware wezen.

Dagelijks programma:
10u30 Intuïtief geleide meditatie (+/- 10 min.), gevolgd door Stiltemeditatie (+/- 10 min.)
10u50 Mogelijkheid tot nabespreking en ook voldoende aandacht voor de effecten in je praktische, dagelijkse leven
11u00 Afsluiting

Voor degene die werken kan dit een zeer interessant pauze-moment zijn en volg je de nabespreking eventueel niet mee. Voor degenen die meer tijd hebben, kan het wel fijn zijn om nog even uit te wisselen met gelijkgestemde zielen. Mocht je dat willen, zou je ook na iedere meditatie een intuïtieve tekening of schilderijtje kunnen maken vanuit hetgeen zich in het moment vanzelf aandient. Ik ga dat ook doen.

Tijdens het mediteren in groep ontstaat er een gezamenlijk krachtig, dragend veld. Daarom vind ik het zo interessant om online samen te mediteren. Tevens geloof ik ook dat dit bijzondere samenzijn ons allen aanmoedigt om Stilte te integreren in ons dagelijks leven en vandaaruit te handelen.

Begeleiding: Christine Lenaerts

Tijdsduur: Iedere dag samen online van 6/03/21 t/m 26/03/21 (behalve op zondag) van 10u30 tot 11u00 & indien je er soms niet bij kan zijn, kan je deze meditatie nog beluisteren op een later moment.
We kunnen elkaar zien en horen tijdens de meeting. Ik neem tegelijkertijd met mijn geluidsrecorder de meditatie op. Dit geluidsfragment van de meditatie (zonder nabespreking) ontvang je achteraf dagelijks via mail. (Ik stuur een link via WeTransfer waarop je kan klikken en deze mp3 kan downloaden.)

Locatie: Online via Google Meet
De link bezorg ik jou per mail na inschrijving en storting van 55 euro.
Deze link kan je dan gebruiken voor alle meditatiemomenten gedurende deze 21 dagen. Je kan gewoon klikken op de link en dan kunnen we elkaar zien en horen.
(Als je je computer gebruikt, hoef je Google Meet niet te installeren. Voor een smartphone is het wel nodig even de Google Meet app te downloaden)

Geniet alvast van deze geleide meditatie ‘Ode aan de Stilte’ via Geleide meditaties (www.thebanyantree.be)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Online
Wenbergstraat
3600 Genk
zaterdag 6 maart 2021 van 10:30 tot 11:00
€ 55,0
www.thebanyantree.be/contactformulier
0479/81.34.52