Oude bewaartechnieken - workshop

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Milieu en natuur

Voedsel bewaren doen we vandaag in een koel- of ijskast. Maar vroeger waren die er nog niet. Toch bestonden er allerlei andere trucjes om voedsel te bewaren buiten het seizoen. Je gaat aan de slag met verschillende natuurlijke bewaartechnieken: inkuilen, drogen, inzuren, fermenteren, konfijten, verwerken tot confituur of chutney... Met heel wat voorbeelden en enkele lekkere proevertjes. En heb je zelf nog een recept uit grootmoeders tijd of ken je trucjes om groenten en fruit langer te bewaren, breng die dan zeker mee om uit te wisselen met de groep. Lees meer

In samenwerking met Stadsbestuur Damme, VELT vzw

Magda Spillier
Toon kaart De Cultuurfabriek
Stationsstraat 22
8340 Sijsele
woe 04/03/20 van 19:00 tot 21:30
Vormingplus regio Brugge vzw
€ 18,0
Inschrijven
regio.brugge@vormingplus.be
050 33 01 12