Stapvoets wijzer worden

Literatuur

Het verhaal van een moderne pelgrimstocht, weg van de burn-outs. Wanneer Frederik als festival-programmator te kampen krijgt met lege batterijen, kiest hij het hazenpad. Hoog tijd om te herbronnen en afstand te nemen. Hij zegt vrouw en kinderen gedag en trekt te voet zuidwaarts. Bestemming: onbekend.  Bij gebrek aan 'wegwijzers' in een seculiere wereld, baant hij zelf zijn weg, dwars door het godverlaten Noord-Franse land. Als ongelovige Thomas trekt hij grote ogen wanneer hij Compostella ... Lees meer

Het verhaal van een moderne pelgrimstocht, weg van de burn-outs.
Wanneer Frederik als festival-programmator te kampen krijgt met lege batterijen, kiest hij het hazenpad. Hoog tijd om te herbronnen en afstand te nemen. Hij zegt vrouw en kinderen gedag en trekt te voet zuidwaarts. Bestemming: onbekend. 
Bij gebrek aan 'wegwijzers' in een seculiere wereld, baant hij zelf zijn weg, dwars door het godverlaten Noord-Franse land. Als ongelovige Thomas trekt hij grote ogen wanneer hij Compostella passeert. De vele pelgrims zetten hem aan tot een onderzoek: is de 'camino' aan een opmars bezig en met welke beweegredenen loopt men zoal rond?
In Portugal is hij opnieuw alleen en stopt bij de zeelijn, mét opgeladen batterijen en vrij uitzicht op de toekomst. Frederik deelt nu zijn opmerkelijkste anekdotes en belangrijkste levenslessen. Hij laat daarbij niet na een blik te werpen in zijn eigen ziel. En die van de maatschappij.

BIB Bornem
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
maandag 9 december 2019van 20:00 tot 21:30
BIB Bornem
€ 5,0
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...