Start inschrijvingen Kunstacademie Aan Zee - Online

Meerdere kunstvormen

Mogelijk is deze activiteit al gestart. Neem contact op met de organisator voor meer informatie.

De Kunstacademie aan Zee start opnieuw met inschrijvingen voor nieuwe leerlingen en we zijn blij binnenkort weer nieuwe gezichten te zien.
Jaarlijks verwelkomen we in KAZ een duizendtal kinderen, jongeren en volwassenen, die elke week onder begeleiding van professionele leerkrachten groeien in hun (ver)beeldend proces en versteld staan van de mogelijkheden en talenten die ze ontwikkelen. Lees meer

Ben je graag creatief bezig? Hou je van artistieke uitdagingen? Wil je groeien als beeldend kunstenaar, heb je vooral veel goesting en interesse in kunst en cultuur? Neem dan zeker een kijkje op de website en ontdek ons gevarieerde aanbod.

De Kunstacademie aan Zee werkt ook samen met diverse cultuurpartners en organisaties, en samen met onze collega's van het Conservatorium aan Zee dompelen we in het Domino-atelier kinderen van zes en zeven jaar onder in een creatief bad waar zowel Beeld, Woord als Muziek aan bod komt.

Ben je zeker, schrijf vlug in!!
Twijfel je of heb je vragen, neem contact met ons op.

Alle actuele info betreffende de lessenrooster en tarieven is terug te vinden op https://www.oostende.be/kunstacademie-inschrijvingen.

We willen via deze weg ook de honderden leerlingen, ouders, vrienden en sympathisanten bedanken voor het vertrouwen die jullie elk jaar opnieuw, en ook in deze moeilijk tijden, aan de academie schenken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Kunstacademie aan Zee
Dokter Verhaeghestraat 7
8400 Oostende
Van di 16 juni 2020 00:00 tot wo 30 september 2020 23:59
kunstacademie aan Zee
kunstacademie@soo.be
059/706583
www.kunstacademieaanzee.be