Traject Stress en Burn-out Preventie

Persoon en relaties

Tijdens dit traject krijg je inzicht in hoe stress werkt en leer je preventief zaken op orde zetten in je gedachtegang zodat je de kans op burn-out of bore-out drastisch vermindert. Je kan op elk moment instappen en op eigen tempo de 6 thema's van dit workshoptraject volgen. Lees meer

WAT MAG JE VERWACHTEN?
Gedurende 6 avonden leer je in het traject “Stress en Burn-out Preventie” over het ontstaan van je eigen gedachten en denkpatronen die voor stress zorgen en hoe je hier mee om kan gaan. Stap voor stap wordt je je bewust van hoe stress bij jou tot stand komt en hoe je dit kan afbouwen.

Tijdens elke avond wordt er één thema behandeld: verantwoordelijkheid, zelfzorg, patronen herkennen, grenzen stellen, perfectionisme en pleaser gedrag.

Kijk op de kalender op https://www.nextstepcoaching.be/stress-en-burn-out-preventie/ om te weten welk thema op welke avond behandeld wordt. Het is wel de bedoeling dat je alle zes de thema's volgt, omdat deze allen met elkaar verbonden zijn en allen essentieel zijn in de aanpak van burn-out/bore-out. Lukt het je echter niet om alle avonden binnen één traject aanwezig te zijn, kan je de resterende avonden in het daaropvolgend traject volgen. Je kan dus op elk moment instappen!

Dit is een bijzondere coachingservaring waarbij niet alleen op mentaal vlak gewerkt wordt: je gaat ook fysiek, emotioneel en sociaal aan de slag.

Een praktisch traject in een haalbaar tempo voor iedereen die risico loopt op een burn-out of na burn-out opnieuw aan de slag wil.

NA HET TRAJECT “STRESS EN BURN-OUT PREVENTIE”
*Heb je inzicht in verschillende soorten stress, de oorzaken en preventie
*Begrijp je faalangst, heb je zicht op je eigenwaarde en kan je grenzen stellen
*Ken je jouw grens in wat te veel is, voldoende of te weinig
*Kan je gebruik maken van effectieve technieken om om te gaan met burn-out | bore-out
*Zie je de invloed van het totaalbeeld: ontspanning, beweging, voeding
*Weet je wat voor jou energie-vretende en energie-gevende componenten zijn *Kan je op zoek gaan naar een gepaste uitdaging voor jezelf
*Denk je weer op een positieve manier

Je krijgt een volledig beeld over hoe je burn-out | bore-out voor kan zijn aan de hand van simpele aanpassingen in je dagelijkse leven. Wat telt is dat jij je leven stuurt in de richting van je eigen wensen met aandacht voor de invloed die je context op jou heeft.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart NextStep coaching
Rood Beeldekenstraat 23
9820 Bottelare (Merelbeke)
eptember 2020 van 19:00 tot 20:30 wo 16 september 2020 van 19:00 tot 20:30 wo 30 september 2020 van 19:00 tot 20:30 wo 14 oktober 2020 van 19:00 tot 20:30 wo 28 oktober 2020 van 19:00 tot 20:30 wo 11 november 2020 van 19:00 tot 20:30
NextStep coaching
€ 100,0
www.nextstepcoaching.be/stress-en-bur...
info@nextstepcoaching.be
0477/855998
www.nextstepcoaching.be/stress-en-bur...