Vertel ons je verhaal, mantelzorger (online ontmoetingsgroep)

Persoon en relaties

Online ontmoetingsgroep Lees meer

Hoe gaat het met je, mantelzorger? Het minste dat je kan stellen is dat de afgelopen maanden ‘bijzonder’ waren op elk vlak. Niet in het minst voor jou als mantelzorger.
Zorg je voor je partner en was je tijdens Corona haast 24u/24u en 7/7 aan het zorgen? Ben je mantelzorger voor je ouder die in een WZC woont en kon je een hele poos niet op bezoek? Heb je een kind met een speciale zorgnood en moest je noodgedwongen thuis opvang, zorg en misschien ook nog je eigen werk combineren?
We kunnen nog vele voorbeelden aanhalen, wat duidelijk naar boven komt is dat je als mantelzorger onder druk komt te staan als de bestaande hulp- en dienstverlening wegvalt. De stille zorg van vele 1000’en mantelzorgers in Limburg wordt door Samana opgemerkt en gewaardeerd.
We zijn benieuwd naar jouw verhaal als mantelzorger in deze bijzondere periode. Hoe heb jij deze Corona periode als mantelzorger beleefd? Wat liep goed, waar liep je in vast? We geloven dat het ‘delen’ van je verhaal inspirerend kan zijn voor anderen, maar ook kracht en houvast kan genereren voor jezelf. Daarom organiseren we op onderstaande data ontmoetingsmomenten. We brengen verhalen samen, we delen en verbinden.
Doe mee en vertel ons je verhaal!

Na je inschrijving ontvang je van ons een deelnemerslink & alle verdere info, zodat je van thuis makkelijk kan deelnemen aan deze online ontmoetingsgroep.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Hoofdkantoor CM Limburg
Prins-Bisschopssingel 75
3500 Hasselt
dinsdag 27 oktober 2020 van 19:30 tot 21:30
Samana regio Limburg
gratis
mantelzorg.limburg@samana.be
011 280 491
mijn.samana.be/#/activities/details/7...