Weekwerkdag in het Moerasje

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Lees meer

Ben je graag buiten bezig? Wil je iets doen voor het klimaat en de natuur een handje helpen? Ga dan samen met onze groep beheervrijwilligers ga je aan de slag. Je geniet van de natuur, doet aan fitness, wordt helemaal zen en leert sympathieke Natuurpunters kennen! 
 
Natuurpunt Torhout beheert al jarenlang het moerasje aan de Planterijdreef. ‘Klein maar fijn’ is de beste omschrijving van dit natte weilandje met zijn bijzondere plantengroei, eigendom van de stad Torhout. Elk jaar scheren we de haag rond dit perceel en vandaag vliegen we er weer in. We hebben snoeiers nodig en mensen die het snoeihout naar de kant van de weg brengen. 
 
Breng gepaste kledij, handschoenen, laarzen en eventueel een riek of snoeischaar mee, net als je buren en vrienden. Afspraak bij het moerasje, zo’n 350 m ten zuiden van het kruispunt Planterijdreef-Veldstraat. Kom je wat later en zie je niemand staan, bel dan even naar Roney. 
 
Als de coronamaatregelen nog wat versoepeld worden, kunnen we je weer een drankje aanbieden tijdens de pauze en keuvelen we na de werken bij met een glas of een kopje in de hand.

Toon kaart Moerasje Planterijdreef
Planterijdreef
8820 Torhout
di 08/12/20 van 13:00 tot 16:00
Natuurpunt Torhout
Inschrijven Inschrijven
rdebaillie@gmail.com
0484/481.547
www.natuurpunt.be/agenda/weekwerkdag-...