Workshop: Patronen doorbreken

Persoon en relaties

Het doorbreken van vicieuze denk- en gedragspatronen (waarvan je soms niet eens weet dat je ze hebt, het zijn als het ware automatismen) is een belangrijke stap in het opbouwen van veerkracht en het voorkomen van burn-out of bore-out. Lees meer

In deze workshop krijg je de tools in handen om inzicht te krijgen in de denk- en gedragspatronen die je parten spelen. Confronterend, maar door deze patronen te doorbreken bevrijd je jezelf van een zware last, waardoor je (veer)krachtiger in het leven zal staan!

DEZE WORKSHOP MAAKT DEEL UIT VAN HET TRAJECT ‘BURN-OUT BORE OUT: WINNEN AAN VEERKRACHT LOONT’.
Je kan deze workshop echter ook afzonderlijk volgen.

PRIJZEN:
€20 (incl. btw).

Neem je deel aan het volledige traject? Dan betaal je slechts 100€ voor de 6 workshops. zie https://www.nextstepcoaching.be/burn-out-bore-out-workshop

WAT?
De workshops van NextStep zijn intensief, persoonlijk en zetten je in je kracht. De werkmethodieken zijn gevarieerd en brengen je voorbij het denken. Er wordt steeds in kleine groepen gewerkt (max 12p).

TRAINER
De workshop wordt gegeven door Filip Bauwens. Filip is professioneel erkend coach via ICF (PCC) en is een ervaren spreker op workshops en trainingen. ICF is de internationale coaching federatie.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart NextStep coaching
Rood Beeldekenstraat 23
9820 Bottelare (Merelbeke)
woensdag 6 november 2019 van 19:00 tot 20:30
NextStep coaching
€ 20,0
info@nextstepcoaching.be
0477855998
www.nextstepcoaching.be/burn-out-bore...
www.nextstepcoaching.be/burn-out-bore...