Workshop: Zelfzorg

Persoon en relaties

Als kind zijn we gevoelig aan de tevredenheid en het geluk van de ouders. Het is een overlevingsstrategie: als het met hen goed gaat, dan ook met jou. Zo leren we te doen wat gewaardeerd wordt door anderen. Helaas leren we op die manier ook ons eigen voelen te veronachtzamen. Lees meer

Dit niet in contact zijn met je eigen gevoelens werkt ook fysiek door: er ontstaat onbalans die het bioritme verstoort. Wat dus voor sommigen eindigt in een burn-out, begint eenvoudigweg met het niet volgen van je eigen gevoel.

Contact krijgen en houden met jezelf is dus de grootste uitdaging voor mensen met (risico op) burn-out.

Hoe je terug verbinding maakt met jezelf, leer je via praktische toepassingen in deze workshop. Je kan meteen aan de slag!

DEZE WORKSHOP MAAKT DEEL UIT VAN HET TRAJECT ‘STRESS EN BURN-OUT PREVENTIE’.
Je kan deze workshop echter ook afzonderlijk volgen.

PRIJZEN:
€20 (incl. btw).

Neem je deel aan het volledige traject? Dan betaal je slechts 100€ voor de 6 workshops. zie https://www.nextstepcoaching.be/stress-en-burn-out-preventie/

WAT?
De workshops van NextStep zijn intensief, persoonlijk en zetten je in je kracht. De werkmethodieken zijn gevarieerd en brengen je voorbij het denken. Er wordt steeds in kleine groepen gewerkt (max 12p).

TRAINER
De workshop wordt gegeven door Filip Bauwens. Filip is professioneel erkend coach via ICF (PCC) en is een ervaren spreker op workshops en trainingen. ICF is de internationale coaching federatie.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart NextStep coaching
Rood Beeldekenstraat 23
9820 Bottelare (Merelbeke)
woensdag 28 oktober 2020 van 19:00 tot 20:30
NextStep coaching
€ 20,0
info@nextstepcoaching.be
0477855998
www.nextstepcoaching.be/stress-en-bur...
www.nextstepcoaching.be/stress-en-bur...