Zoomsessie Inspiratiemap Project Handelingen - 5

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Zingeving, filosofie en religie

Elke eerste maandag van de maand (met uitzondering van 2 november 2020 en 5 april 2021 (tweede Paasdag) organiseren we vanuit het project Handelingen telkens van 20u00 tot 21u00 een vorming bij de inspiratiemap ‘Brood voor je verdere reis’ via Zoom. In het tweede jaar met als thema ‘In de naam van Jezus: gebruik je voeten’ reikt deze inspiratiemap impulsen aan om met verschillende doelgroepen tot geloofsgesprek en geloofsverdieping te komen. De Zoom-sessies focussen telkens op andere doelgroepen en werkvormen die concreet worden voorgesteld. Je krijgt ook informatie over het verdere verloop van het project Handelingen aangeboden. Er vinden Zoom-sessies plaats op 1 maart 2021, 3 mei 2021 en 7 juni 2021.
Programma van de sessie op 1 maart is: De vertroosting van de heilige Geest (corona-veilige werkvorm voor ouders van dopelingen, communicanten en vormelingen) Ken en herken je mij als paasmens? (corona-veilige werkvorm voor echtparen, gezinnen en religieuze gemeenschappen - voor de paastjd) Aan Maria toevertrouwd (corona-veilige werkvorm voor mensen die verblijven in zorginstellingen - meimaand) Deze werkvormen zullen vanaf 1 maart 2021 online beschikbaar zijn.
Schrijf je in via bovenstaande knop 'aanmelden/inschrijven' of via antwerpen@ccv.be Voor informatie neem je contact op met Chris van Vliet, coördinator project Handelingen, handelingen@bisdomantwerpen.be

Lees meer

In samenwerking met Vlaamse Overheid

Activity Members: Anke Mertens, Myriam Smits

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CCV, partner in christelijk vormingswerk vzw - bisdom Antwerpen
Groenenborgerlaan 149
2020 Antwerpen 2
maandag 1 maart 2021 van 20:00 tot 21:00
CCV, partner in christelijk vormingswerk
gratis
info@ccv.be
016389891
www.kerknet.be/node/90634
info@ccv.be
www.ccv.be