Over ons

Logo SociusNaar aanleiding van de eerste editie van de Grote Leerweek ontwikkelde Socius, steunpunt voor sociaal-cultureel volwassenenwerk, in 2002 de online activiteitenkalender www.prettiggeleerd.be.

Van bij de start bood Socius aan sociaal-culturele volwassenenorganisaties uit Vlaanderen de kans om hun aanbod op de website te plaatsen. Ondertussen herbergt de kalender dan ook een bijzonder brede waaier van activiteiten: cursussen, lezingen, debatavonden, tentoonstellingen, uitstappen...

Door dit rijke en gevarieerde palet op de meest gebruiksvriendelijke manier online aan te bieden, hoopt Socius de bezoekers aan de site te verleiden tot een boeiende kennismaking met sociaal-cultureel Vlaanderen. Je herkent het aanbod van de erkende sociaal-culturele volwassenenorganisaties en hun eventuele regionale/lokale afdelingen op deze site aan het Prettiggeleerd-icoontje.

De inhoud van de activiteitenkalender vind je ook terug op andere websites zoals www.wordwatjewil.be en www.uitinvlaanderen.be.

Heb je vragen of opmerkingen met betrekking tot www.prettiggeleerd.be? Contacteer ons op onderstaand adres:

Socius - steunpunt voor sociaal-cultureel volwassenenwerk
Gallaitstraat 86 bus 4
1030 Brussel
tel.: 02 215 27 08
fax: 02 215 80 75
e-mail: prettiggeleerd@socius.be

Ben je op zoek naar meer informatie over Socius? Surf dan naar www.socius.be.