Voor organisaties

1. Jouw aanbod op prettiggeleerd.be

Erkende organisaties uit de sector van het sociaal-cultureel volwassenenwerk kunnen hun activiteiten op Prettiggeleerd.be plaatsen door ze in te voeren via www.uitdatabank.be. Via het Prettiggeleerd-icoontje wordt op deze site aangegeven welk aanbod georganiseerd wordt door erkende sociaal-culturele volwassenenorganisaties.

Andere aanbieders met een vormingsaanbod voor volwassenen kunnen dit ook invoeren via de UitDatabank. Hun aanbod verschijnt eveneens op Prettiggeleerd.be.

Je kan hier een handleiding (PDF-document, 180,8 kB) downloaden met tips voor het invoeren van activiteiten.

Info over prettiggeleerd.be krijg je via een telefoontje naar Socius (02 215 27 08) of een mail naar prettiggeleerd@socius.be.

2. Logo Prettiggeleerd.be


Je kan het logo van de website hier downloaden voor gebruik binnen de media van jouw organisatie: website, tijdschrift, brochure... Je hebt de keuze uit twee verschillende logo's. Bij het eerste logo vind je het beeldmerk links van de titel van de website (logoleft), bij het tweede logo staat het beeldmerk boven de titel van de site (logotop). Beide logo's kan je downloaden als jpg- of eps-file (drukkwaliteit).

Logoleft - jpg
Logoleft - eps

Logotop - jpg
Logotop - eps

Wens je het Prettiggeleerd-logo nog in een ander formaat, of  heb je nog vragen? Neem dan contact op met Max Frans.

3. Laat Mensen Schitteren-icoontje

Socius besteedt op Prettiggeleerd.be bijzondere aandacht aan het aanbod dat georganiseerd wordt door erkende sociaal-culturele volwassenenorganisaties. Deze organisaties en hun aanbod krijgen automatisch een Laat Mensen Schitteren-icoontje toebedeeld. Een extraatje dat ook wordt gekoppeld aan het aanbod van de lokale en/of regionale afdelingen van erkende sociaal-culturele volwassenenorganisaties. Een initiatief waarmee het steunpunt letterlijk de zichtbaarheid van de sector wil vergroten.

Surf naar www.laatmensenschitteren.be voor meer informatie over de campagne.