Easyflow

Gezondheid en zorg

Mogelijk is deze activiteit al gestart. Neem contact op met de organisator voor meer informatie.

Als je rust zoekt in beweging, is Easyflow iets voor jou! Het ritme van deze lessen ligt lager dan bij een Vinyasales. Je bent actief en toch is er tijd voor ontspanning tijdens de lessen. Tijdens de les wordt er steeds gebruik gemaakt van krama’s, verschillende niveaus binnen een houding, waardoor iedereen op zijn/haar eigen niveau verdieping kan vinden. Aan de hand van duidelijke instructies word je op een veilige manier in de yogahoudingen (asanas) gebracht. Lees meer

Sommige houdingen worden langer aangehouden om meer bewustzijn, ontspanning en verdieping te creëren. Door Easyflow te beoefenen, word je fysiek en mentaal krachtiger, creëer je een betere (lichaams)houding en een geconcentreerde geest.

Tijdens de les worden yogahoudingen regelmatig afgewisseld met adem- en ontspanningsoefeningen. Ideaal om jezelf terug op te laden!

EASYFLOW IS GESCHIKT VOOR ZOWEL BEGINNERS ALS MEER ERVAREN BEOEFENAARS. BEN JE HERSTELLENDE VAN EEN ZIEKTE OF BEN JE OP ZOEK NAAR EEN MANIER OM TERUG IN VORM TE KOMEN? OOK DAN IS EASYFLOW DE IDEALE YOGASTIJL VOOR JOU!

Wekelijkse les op maandagavond om 20u!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart YogAnanda
Rijgelstraat 22
3020 Veltem-Beisem (Herent)
Van 14 september 2020 tot 30 maart 2021 (ma van 20:00 tot 21:00,
YogAnanda
€ 11,0
yogananda.be/kalender/
info@yogananda.be
0474/682669
yogananda.be/kalender