Munay-ki inwijdingen: pad van liefde en kracht

Persoon en relaties

Ontsluit je onmetelijke energetische potentieel
Verhoog je trillingsfrequentie
Kom in je kracht
Word schepper van je eigen verhaal Lees meer

Munay-ki ('in liefde vanuit het hart') is een reeks van 9 eenvoudige initiaties uit het Inca-sjamanisme, die je uitnodigen om te groeien naar je volledige potentieel en zo mede-schepper te worden van de 'nieuwe wereld' waarnaar zovele oude culturen verwijzen.

De inwijdingen worden verspreid over 3 namiddagen met telkens een maand ertussen, zodat je voldoende tijd krijgt om de inwijdingen te integreren.

Het woord munay-ki komt uit het Quechua (Peru) en betekent zoveel als 'ik hou van je', maar dan met een diepere achterliggende betekenis: 'open je hart, wees degene die je écht bent'.

Je kunt de initiaties omschrijven als energetische imprints: je energielichaam wordt opgeladen met zuivere frequenties, 'energetische zaadjes'. Die helpen je om op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak te groeien in bewustzijn en daardoor de schepper te worden van je eigen levensverhaal.

Hoewel de inwijdingen hun oorsprong vinden in het Inca-sjamanisme, zijn ze universeel van aard. De rituelen zijn heel eenvoudig en misschien juist daardoor heel krachtig.
Ze bestaan uit woorden, symbolische gebaren, aanrakingen, intentie en energie-overdracht. Ze ontwikkelen een gevoel van eenheid en verbondenheid met al wat leeft op aarde en helpen je om te evolueren naar je ware zelf. Geleidelijk aan kan je overschakelen naar een hogere frequentie en je lichaam (fysiek, spiritueel, emotioneel en mentaal) aanpassen aan de ontwikkeling die de aarde in deze tijd zelf ondergaat.

Kortom: Munay-ki nodigt je uit om te worden wie je écht bent en te groeien in munay, in liefde.

Dat is precies wat de Hopi-ouderen bedoelden met de woorden 'Wij zijn degenen op wie we hebben gewacht'.

Op de website kan je meer lezen over de achtergrond van munay-ki en over de 9 inwijdingen die je tijdens deze 3 modules ontvangt.


PRAKTISCH:

Data reeks oktober- december 2020:
- Module 1: zondag 4 oktober 2020 van 13.00u tot 18.00u
Module 2: zondag 8 november 2020 van 13.00u tot 17.00u
Module 3: zondag 6 december 2020 van 13.00u tot 16.30u
De 3 modules vormen één geheel en kunnen niet afzonderlijk gevolgd worden. Je engageert je dus voor de 3 modules op de 3 vermelde data. De eerste module duurt wat langer omdat daarin 4 van de 9 inwijdingen worden doorgegeven, de zgn. 'basisinwijdingen'. Module 2 en 3 zijn wat korter.

Begeleiding: Mieke Polfliet (trainer, soundhealer en ritueelbegeleider bij Thuis in Jezelf). Zij verdiepte zich de 10 voorbije jaren in Inca-sjamanisme en reisde in 2012 en 2019 naar Peru, waar ze lokale sjamanen ontmoette en inwijdingen ontving.

Voor wie: mannen en vrouwen van alle leeftijden. Enige ervaring met meditatie en energetisch werk is wenselijk

Deelnemers: kleine groep, minimum 3/maximum 5 deelnemers

Bijdrage: €285 voor de hele reeks. Dit bedrag omvat alle begeleiding, je persoonlijke pi-stone (inwijdingssteen) en een uitgebreide syllabus die je krijgt aan het einde van de reeks.

Inschrijven: per mail, met vermelding van je gsm-nummer.

Betalen: vóór aanvang van de eerste module, per overschrijving op rekeningnummer Iban Be56 7330 5564 5088 (BIC: Kredbebb), met vermelding ‘Munay-ki okt-dec 2020 + je naam’

Meebrengen: eventueel schrijfgerief en snack (wij zorgen voor water, koffie, thee en koekjes). Draag best comfortabele kledij.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Thuis in Jezelf
J.E. Claeslaan 1
2560 Nijlen
zo 4 oktober 2020 van 13:00 tot 18:00 zo 8 november 2020 van 13:00 tot 17:00 zo 6 december 2020 van 13:00 tot 16:30
Thuis in Jezelf
€ 285,0
info@thuisinjezelf.be
03/366 46 16
www.freewebs.com/stefanenmieke/munay-...
www.thuisinjezelf.be
www.thuisinjezelf.be