Reiki I cursus Bavikhove

Gezondheid en zorg

Reiki is de vertaling voor universele levensenergie.Reiki helpt je vrij komen van blokkades zoals spanningen, angst, verdriet, minderwaardigheidsgevoel.De Reiki-energie wordt doorgegeven met de handen, aan jezelf of iemand anders. Het brengt je in contact met je innerlijke zelf waardoor een golf van rust binnen in je lichaam voelbaar is. Iedereen kan Reiki kanaal worden. Vooraf inschrijven Lees meer

Reiki is de vertaling voor universele levensenergie.
In deze cursus leer je jezelf en anderen behandelen met deze Oosterse geneeswijze.
Iedereen kan Reiki leren.
Voor velen die reeds een behandeling hebben ondergaan of Reiki bij zichzelf toepassen is dit een fijne manier om tot rust te komen. De Reiki-energie wordt doorgegeven door middel van handoplegging. Het brengt je in contact met je innerlijke zelf waardoor een golf van rust binnen in je lichaam voelbaar is. Ook na de behandeling kan dit aangename gevoel nog heel lang aanwezig blijven. Doordat de energie binnen in je lichaam beter gaat doorstromen kunnen lichamelijke klachten sterk afnemen of zelfs geheel verdwijnen.
Dit is geen vervangmiddel voor de klassieke geneeskunde maar een perfecte ondersteuning bij alle andere behandelingen in de klassieke of alternatieve geneeskunde.
Het helpt je om los te komen van blokkades, om vastgeroeste patronen te doorbreken en ook om op een andere manier om te gaan met angsten, verdriet, minderwaardigheidsgevoel, overbezorgdheid enz Je leert bij jezelf voelen wat goed voor je is, maar vooral ook wat niet goed voor je is. Daardoor kom je in je kracht en leer je op een respectvolle manier om te gaan met jezelf en anderen.
Let wel, als Reiki behandelaar ben je kanaal. Je werkt nooit met je eigen energie of deze van de persoon die je behandelt. Elk blijft in zijn eigen energie.

Een Reiki klas bestaat uit 4 dagdelen van 3 uren.
Dit is echter geen cursus als een andere. Het is een moment om tot rust te komen en bij jezelf naar binnen te gaan. We leren onszelf en anderen behandelen en ontvangen in elk dagdeel 1 inwijding. We ondergaan vooral Reiki. Dit zorgt ervoor dat je na de cursus in de mogelijkheid bent jezelf en anderen te behandelen.

Een Reiki I cursus kost 150 euro incl. 21% BTW
Je ontvangt een officieel certificaat van The Reiki Alliantie
De Reiki klassen gaan door in groepjes van maximum 6 personen.

Daarna is er de mogelijkheid om regelmatig deel te nemen aan open-Reiki avonden waar we elkaar behandelen en ook terecht kunnen met onze vragen en ervaringen.
Deelname aan een open-Reiki avond is 8 euro.

In mijn praktijk worden ook Reiki behandelingen van 1 uur gegeven.
Deze kosten 50 euro per behandeling.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Mooi en Gezond
Wagenmakersstraat 7
8531 Bavikhove (Harelbeke)
ma 30 november 2020 van 09:30 tot 17:00 di 1 december 2020 van 09:30 tot 17:00
Katrien Decocker
€ 150,0
0478/48.68.01
www.mooiengezond.be