Summerschool Belichaamde Spiritualiteit in Authentic Movement

Persoon en relaties

Deze dagen zijn wellness voor de geest. We werken met Authentic Movement, meditatie en ritueel werk. We ervaren dat elke dag een ceremonie is, kan zijn en oefenen het wandelen in schoonheid en bewustzijn. We werken in een veilige omgeving en gaan op een veilige, hygiënische manier om met elkaar. Lees meer

Authentic Movement is een lichaamsgerichte discipline die ervoor zorgt dat we een zelf-zorgende houding aanleren. Een houding waarin we leren op een compassievolle manier betrokken te zijn op onszelf, de ander en onze omgeving. Waarin we niet veroordelend en verwachtingsloos getuige zijn van onszelf en de ander, wat ons toegang geeft tot diepere genuanceerdere zelfgewaarwordingen en bewustzijn. Authentic Movement leidt tot onbewuste dynamieken die ons in staat stellen de verbinding met onszelf, de ander en de Wereld te verdiepen. Via beweging, in stilte, ontdekken we een authentieke spirituele zelf, die verbonden is met de aarde. Waar we bewogen worden van binnenuit en vanuit de ervaren verbinding.

Als een mystieke en spirituele discipline zal Authentic Movement jou inspireren. De woordeloze ervaringen zijn belevenisvol, verbeeldend, vervuld van rijke sensaties en prikkelen jouw creativiteit. De ervaringen omhullen kennis en inzichten die heel eigen voelen en vol van spirituele betekenis zijn. Deze tijdelijke en rijke belichaamde momenten lijken niet gecontroleerd te willen worden, maar nodigen uit naar een diepere verbinding. In deze absorptie, deze belichaamde ervaring van onvoorwaardelijk opgenomen te zijn in onszelf, beleven wij onszelf in verbinding met elkaar, de wereld als een eenheid.

De authentieke ervaringen die we in beweging opdiepen, integreren we deze dagen wanneer we wakker zijn, dromen en slapen. We oefenen deze innerlijke staat van bewust zijn in elk moment van de dag.

Meer informatie over Authentic Movement: https://www.agapeacademy.be/nl/nieuws-en-publicaties/1/authentic-movement-en-depressiepreventie-artikel-van-niek-ghekiere

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart AGAPEBelgium
Oude Heirweg 60
8851 Koolskamp (Ardooie)
do 6 augustus 2020 van 10:00 tot 21:00 vr 7 augustus 2020 van 07:00 tot 21:00
za 8 augustus 2020 van 07:00 tot 21:00
zo 9 augustus 2020 van 07:00 tot 12:00
Agape Belgium
€ 453,75
www.agapeacademy.be/nl/agenda/60/summ...
info@agapebelgium.be