Workshop: Communiceer in harmonie

Persoon en relaties

Worstel je vaak met kritiek uiten of krijgen? Anderen lijken je niet te begrijpen en je ervaart geregeld misverstanden en conflicten? Communiceren is geen kunst, maar wel een leerproces. Ontdek de fijne kneepjes van gebalanceerde communicatie in deze 2-daagse workshop. Lees meer

Stel je voor: er wordt écht naar je geluisterd wanneer je op een vergadering een voorstel formuleert. Je wordt niet meer genegeerd of bij voorbaat afgeschreven. Eindelijk zien je collega's en baas jouw waarde voor het bedrijf.
Voortaan ga je weer fluitend naar het werk, want er zijn geen frustrerende misverstanden meer. Of je weet nu op zijn minst hoe je ze moet aanpakken.

Deze workshop helpt jou om persoonlijke relaties te voeden, conflicten te voorkomen en op te lossen, verbinding en samenwerking te bevorderen. Je leert voor jezelf een veilige context te creëren waarin je kan bouwen aan duurzame relaties.

WAT MAG JE VERWACHTEN
In deze workshop leer je in verbinding te gaan met de ander. We leren je om te communiceren in harmonie. Een theoretische uitleg en praktische oefeningen wisselen elkaar steeds af. Je gaat aan de slag met echte voorbeelden uit jouw eigen omgeving, het is een interactieve workshop.

De workshop is opgedeeld in twee dagen. We leren je jouw eigen communicatiestijl te duiden en te begrijpen. Je leert inzien hoe belangrijk het is om in balans te zijn met je communicatie, zodat je niet té flexibel of misschien net te verstard communiceert.

Op de eerste dag reiken we een praktisch en leerbaar kader aan om empathisch om te gaan met onszelf en anderen. Dit proces met eenvoudige stappen draagt bij tot de ontwikkeling van een bewustzijn van onderlinge verbondenheid.

Op de tweede dag ontdekken we jouw meest dominante karaktertrekken en hoe je het karakter van een ander kan herkennen. Je leert de sterktes en aandachtspunten kennen van jezelf en leert omgaan met het anders-zijn van de andere. Zo kan je vervolgens opletten voor de valkuilen maar ook de kwaliteiten van elk karakter leren benutten.

De workshop gaat door op de rustige locatie van NextStep coaching te Merelbeke. Lunch, dranken en versnaperingen tussendoor zijn inbegrepen.

Bekijk de tarieven op onze website.
https://www.nextstepcoaching.be/communiceer-in-harmonie/

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart NextStep coaching
Rood Beeldekenstraat 23
9820 Bottelare (Merelbeke)
do 22 oktober 2020 van 09:30 tot 17:00 vr 23 oktober 2020 van 09:30 tot 17:00
NextStep coaching
€ 750,0
www.nextstepcoaching.be/communiceer-i...
0477855998
www.nextstepcoaching.be/communiceer-i...